Україна, Київ, вул. Калачівська, 11

Тел./факс: +38 (044) 4518918, 4517518

Тел.моб: +38 (066) 463-98-72

p-k2006@ukr.net 

Перейти на Главную

>

>

>

Шпарчани "ПТАХ"

Хмарка тегів:

Поділитися

Шпарчани "ПТАХ"

gallery/attachments-Image-Shparchan-6__1

Шпарчани для ошпарювання птиці.

Ємность для ошпарювання птиці перед обскубуванням

Шпарчан для ошпарювання кур, качок, гусей, перепілів. 

Компанія "ПОЛІМЕРКОМПЛЕКТ" пропонує Шпарчани серії "ПТАХ" для теплової обробки птиці перед обскубуванням. Шпарчани "ПТАХ" призначені для ошпарювання птиці з метою полегшення відділення пера від тушки. Шпарчани використовується для термічної обробки перепелів, курчат, курей, качок, гусей та іншої сільськогосподарської та дикої птиці перед обскубуванням.
Дані Шпарчани можуть використовуватися на ділянках первинної переробки птиці на невеликих птахівницьких фермах, а також на малих птахопереробних підприємствах.
Для якісного ощипу птиці необхідно підтримування постійної необхідної температури в ємності для ошпарки. Все підручні засоби (катрюлі, чайники, кип'ятильники, відкритий вогонь і тд.) Не можуть забезпечити стабільного нагріву води, тому ідеальним рішенням такого завдання стає Шпарчан "ПТАХ", що випускається компанією "ПОЛІМЕРКОМПЛЕКТ".

Шпарчани "ПТАХ" - виготовлені за інноваційною технологією з сертифікованого німецького харчового поліпропілену. Поверхня ємності для отримання опіків абсолютно гладка, легко миється і не вбирає грязь, запах, кров. Пластик що використовується для Шпарчанів завдяки своїм властивостям, запобігає розвитку бактерій, включаючи сальмонелу, кишкову паличку (e.Coli), стафілокок.
Матеріал з якого виробляються шпарчани має санітарно-епідеміологічний висновок!

На виріб надається гарантія, паспорт та інструкція по використанню.

Шпарчани "ПТАХ" - мають захисну решітку для тенів і датчика температури. Решітка не допускає випадкового потрапляння оброблюваної птиці і пір'їв зону нагріву і контролю води.

Основними перевагами шпарчанов "ПТАХ" є:

- можливість підтримувати стабільну, необхідну температуру.
- можливість регулювання температури в межах від 0 до 90 ° С.
- можливість візуально контролювати рівень фактичної температури в зоні теплової обробки за допомогою аналогового термометра.
- наявність індикатора включення подачі живлення на тени котла.
- наявність спеціальної захисної сітки над теном.
- можливість установки крана для зливу відпрацьованої води.

gallery/attachments-Image-Shparchan-5__1

Шпарчани "ПТАХ" - мають захисну решітку для тенів і датчик температури. Решітка не допускає випадкового потрапляння оброблюваної птиці і пір'я в зону нагріву.

Як додаткові опції, Шпарчан може комплектуватися кришкою, підставкою, привантажувальної сіткою, краном для зливу.

Для отримання 100% результату обскубування необхідно дотримуватися правил технології ошпарки птиці.

Ось деякі рекомендації які допоможуть Вам отримати хорошу якість обскубування птиці і бажаний зовнішній вигляд тушки.

Щоб правильно вибрати метод ошпарки необхідно враховувати вид, вік, умови життя птиці, а також температуру при якій проводиться ошпарка
Підбирати температуру потрібно для кожного випадку окремо. Перед масовим забоєм і обскубуванням слід протестувати обскубування на одній-двох тушках, щоб визначитися з температурою і потім вже дотримуватися її.

Існує два сучасних методи ошпарки:
1. М'яка ошпарка;
2. Жорстка ошпарка.


М'яка ошпарка не припускає 100% зняття пір'я, але при ній зберігається природна жовтизна шкіри птиці.
При жорсткій ошпарці пір'я видаляється повністю, а також стабільно, більними пальцями, обробляється шкіра птиці і при цьому забирається жовтизна. Така тушка виглядає білішою, гладенькою.
Температура води в шпарчане повинна бути постійною і підтримуватися автоматично.
При подальшій обсубці птиці на пероз'ємних машинах бажано зрошувати тушки водою тієї ж температури, при якій її ошпарили. Це дозволить повністю обскубати птицю і змити все пір'я.

Таблиця режимів теплової обробки птиці в шпарчанах "ПТАХ"

Температура води і тривалість ошпарки вказана за умови навколишньої температури + 20 ° С.

Для кращої ошпарки і збільшення продуктивності допускається збільшення температури на + 5 ° С, при цьому тушку не рекомендується утримувати в воді, а необхідно занурювати її в Шпарчан 10-12 разів. Вода при зануренні тушки більш рівномірно проходить між пір'ям тушки птиці, що покращує якість ошпарки і відповідно покращує видалення пір'їв.

Купити окремо необхідний Вам Шпарчан можна звернувшись за нашими телефонами 044 4518918, 044 4517518

gallery/shparchan-tab-1